KLD logo
 
 
 
 
 
 
 
Custom Imprinted Guitar Picks by
Clayton, Inc

Welkom op mijn website !

Deze site laat zien wie ik ben en wat ik doe in mijn leven als gitarist/muzikant. Naast het schrijven en opnemen van nieuw materiaal ben ik een veel gevraagd gitarist voor studio- en invalklussen in andere bands en projecten. Tevens begeleid ik ook andere muzikanten en bands om hun talent te ontwikkelen en heb ik een drietal gitaarlesboeken geschreven.

Ik heb het voorrecht gehad om met vele binnen- en buitenlandse artiesten het podium te mogen delen. Op de videopagina zijn onder andere twee compilaties van deze optredens te zien. Ik hoop je een keer te zien bij één van mijn optredens bij de Rockaoke of andere projecten.

Keep on Rocking en dank voor jullie support!

Sander Hoek

Sander Hoek

Updates:

 • Update 19-09-2017 De vakantie is voorbij! Er staan voor de komende weken weer een aantal leuke optredens gepland. Kijk in de agenda voor een overzicht. Mijn belofte om wat vaker een update te geven op deze site is er niet helemaal van gekomen. Wil je sneller op de hoogte blijven? Meld je via Facebook aan op mijn pagina: Sander Hoek

 • Update 09-05-2017 Wat een feest was het weer met alle optredens. Konings- en Bevrijdingsdag, Terrassenfestival en alles wat er nog tussendoor is gekomen. Foto’s en filmopnamen staan op mijn Facebook pagina. Zien? Klik dan hier
  Na de drukke maand april, raast het in hetzelfde tempo door in de maand mei. Wil je zien en horen wat we doen op het podium? Kijk dan in de agenda, alle (nieuwe) data en lokaties staan vermeld!
  A.s. zaterdag doen we ons eigen songfestival met de Rock-A-Oke in Hilversum en later deze maand een aantal optredens met Lisa Imhoff Ik hoop dat je erbij kan zijn!
  De laatste kans voor de zomervakantie om met de Rock-A-Oke mee te doen is op 2 juni in Amsterdam, pak die kans!
  Tot de volgende update!

 • Update 01-02-2017: Wat vliegt een jaar voorbij. Sinds de laatste update hieronder van 08-02-2016! Er is niet stilgezeten, integendeel, in 2016 zijn er diverse optredens geweest en leuke muzikale activiteiten ontstaan. Nu het nieuwe jaar alweer één maand jong is, volgt hier de meest recente info: Eerst de Rock-A-Oke. Na een aantal optredens in 2016 zonder bassiste Lisa Jonker zijn we weer op volle sterkte. De setlijst is voorzien van veel nieuwe nummers. Het eerstvolgende optreden is 3 feb a.s. in Amsterdam. (tjek de AGENDA)Sinds een aantal maanden werk ik samen met het nieuwe singer songwriter talent: Lisa Imhoff. Neem een kijkje op haar YouTube kanaal en laat je verassen door haar prachtige stem en nummers die ze schrijft. Komende periode is Lisa te vinden op een aantal podia in het land, begeleid door mij J Naast de reguliere optredens is het over drie maanden weer tijd voor de Rock-A-Oke op de Grote Markt met Konings- en Bevrijdingsdag! Wil je op een groot podium je zangtalent laten horen begeleid door de beste live band karaoke van NL? Binnenkort volgt meer info hoe je je kan inschrijven! Het goede voornemen is om mijn website vaker een update te geven, je kan natuurlijk ook mijn Facebook pagina volgen. Ik hoop je snel te zien bij één van de optredens.

 • Update 08-02-2016: De eerste editie Popquiz + Rock-A-Oke was een succes! Op 27 februari a.s. is de volgende editie. Meer info is te vinden in de Agenda. Elke jaar is het weer een feest om op Koningsdag en Bevrijdingsdag in Almere op de Grote Markt te mogen optreden. Dit jaar ziet het er naar uit dat we dit jaar ook van de partij zijn. Zodra hier meer nieuws over is, wordt het gemeld! Recent is een samenwerkingsverband gestart met de Open Music Academy Wil je professioneel begeleid worden om een band te starten? Kijk voor alle mogelijkheden op de site! Tot de volgende update!

 • Update 15-09-2015: Na een welverdiende vakantie is het hoog tijd voor een update! Het optreden van 4 juli met het Flevoproms project heeft een geweldige avond opgeleverd. Binnenkort kan je een aantal filmfragmenten bekijken op mijn YouTube kanaal. Vanaf september starten de gitaarbeurzen weer. Eerstkomende beurs waar ik te vinden ben in de Vintage gitaarbeurs in Veenendaal. September is ook de start voor het schrijven (eindelijk) van een nieuw gitaarlesboek! Het boek zal zijn voor de beginnende (akoestische) gitarist. Uiteraard weer met meespeel CD waar alle oefeningen op te horen zijn. Verder nieuws: In november is de Rock-A-Oke voor een keertje terug in Almere op podium de Meester. Deze keer in combinatie met een Pop-A-Oke quiz! Kijk in de agenda voor meer info. Tot de volgende update!

 • Update 14-05-2015: De Konings- en Bevrijdingsdag Rockaoke zijn alweer geweest. Het was weer super om met alle zangtalenten het podium te delen. Alle films en foto’s zijn te vinden op de Facebook pagina van Rockaoke. Op 30 mei a.s. zal de Live Your Dream Foundation een avond organiseren voor chronisch zieke kinderen. Omdat wij dat initiatief een warm hart toedragen, zullen wij ons muzikaal daarvoor inzetten. Kijk in de agenda voor informatie. Flevoproms komt steeds dichterbij, nog een kleine 7 weken te gaan. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Binnenkort komt er een sneak preview! Tot de volgende update!

 • Update 09-04-2015: Nog een kleine drie weken en dan is het weer zover: Rockaoke op de Grote Markt in Almere op Koningsdag! Altijd al een keer op een groot podium voor een vol plein willen zingen? Meld je dan nu aan op Facebook via dit evenement .

 • Update 26-01-2015: Hoog tijd voor een update. Het nieuwe jaar brengt weer mooie muzikale activiteiten met zich mee. Binnenkort zijn er weer gitaarbeurzen waar je me kan vinden samen met Aqua8 Music. Kijk in de agenda voor meer info. Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn in volle gang voor het Flevoproms optreden op 4 juli in Aviodrome. Zodra er meer informatie is staat het hier op de site. Tot de volgende update!

 • Update 2-12-2014: Nog net voor het nieuwe jaar begint sluiten we 2014 af met twee Rock-A-Oke optredens. De setlijst bevat de beste nummers die in de afgelopen jaren gekozen zijn. Er staan ook een aantal nieuwe nummers op. Kijk in de agenda voor de details. Ik wens alvast iedereen een heel goed, gezond en muzikaal 2015 toe. Tot de volgende update; Keep On Rocking!

 • Update 17-10-2014: Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn al in volle gang: Flevoproms 2015. Dit muzikale spektakel gaat plaatsvinden in Aviodrome, Lelystad. Klassiek en rock worden samengevoegd met een groot orkest, koren en de Rockaoke band. We zoeken voor sommige nummers nog invulling op vocaal gebied! Heb je interesse om mee te werken? Laat het weten! Ook de plannen voor een nieuw boek gaan concrete vormen aannemen. Het wordt dit keer weer een “play- along” boek. De solo’s van de maand worden uitgebreider en zullen ook voorzien worden van de ritmepartijen om mee te spelen. Tot slot: Wil je gitaar- drum- of zangles gaan volgen? Vanaf 1 nov heeft Almere er een nieuwe muziekschool bij: School of Rock and Beats. Voor alle info klik je op deze link

 • Update 26-08-2014: Het is hoog tijd voor een update. De vakantie is voorbij en een nieuw seizoen staat voor de deur. In september kan je me vinden op een aantal gitaarbeurzen. Kijk in de agenda voor de details. Na de succesvolle Metallica Black Album tribute gaan we er een vervolg aan geven! Op 12 oktober staan we in het Wilhelmina Pakhuis (Amsterdam) in de voorronde Van The Clash Of The Coverbands, Benelux Edition 2014. Als je wil zien hoe we klinken als Metallica, kijk dan op mijn youtube kanaal. Op korte termijn heb ik meer nieuws over nieuwe projecten!

 • Update 02-06-014: De laatste voorbereidingen worden getroffen voor het Metallica’s Black Album Tribute in Almere. Het hele album zal live worden gespeeld met voor mij een extra nieuwe uitdaging om alle zangpartijen voor mijn rekening te nemen. Kijk voor alle info in de agenda!
  Alle films en foto’s van het meest recente Rockaoke optreden in Stairway To Heaven (Utrecht) en Konigsdag (Almere) staan online op Facebook en Youtube. Tot de volgende update: blijf rocken!

 • update 10-04-2014: Het is weer tijd voor een update! In de afgelopen periode op diverse gitaarevenementen aanwezig geweest ter promotie van het versterkermerk KLD. Op mijn Facebook pagina staan een aantal foto’s. Nog een kleine drie weken en dan is het weer zover: Rockaoke op de grote markt in Almere op Koningsdag! Wil je op een groot podium een nummer zingen? Lees dan hier hoe je jezelf kan opgeven. I.v.m. voorbereidingen voor andere optredens en projecten zijn de “solo’s van de maand” voor komende tijd uitgesteld. Ben je fan van Metallica? Hou alvast 14 juni 2014 vrij in je agenda! Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk! Kijk in de agenda voor de komende optredens en activiteiten. Tot de volgende update!

 • Het is alweer even geleden sinds de laatste update. Maar ik heb natuurlijk niet stilgezeten ! 8 Maart jl. was ik op de gitaardag in Zuidbroek waar ik samen met de Aqua8 Studio stond voor KLD versterkers. Ook de nieuwe Soleer je deze maand staat alweer online. En verder heeft de rockaoke heeft een in Lisa Jonker een nieuwe bassiste gevonden. Ze heeft 1 maart haar vuurdoop gehad. 5 april staan we weer in Stairway To Heaven in Utrecht. Ik houd jullie binnenkort met meer nieuws op de hoogte!

 • Soleer je deze maand, editie Februari 2014 staat online! Check de downloadpagina

 • Ik wens iedereen een heel goed en gezond 2014 toe! Er staan weer leuke muzikale activiteiten op het programma dit jaar. Hou de updates dus goed in de gaten. De nieuwe solo van de maand staat ook online. Keep on Rocking in 2014! Greetzz sander

 • Soleer je deze maand, editie December 2013 staat online! Check de downloadpagina

 • Tijd voor een update! Naast de Rockaoke en de “solo van de maand” werk ik ook samen met zangeres Katlin. In november komt haar nieuwe single “Illogical” uit. Neem een kijkje op haar site: www.katlin.nl. Ook het schrijven van eigen nieuwe nummers wordt niet vergeten en daaraan wordt gewerkt. In de eerste week van november worden de vocalen opgenomen. Een demo is al te beluisteren op de audio pagina (eerste nummer) Er is een nieuwe druk van mijn eerste gitaarlesboek Soleren Zo Leren. Deze is nu ook in het engels vertaald. De bijbehorende DVD zal ook nog een make-over krijgen. De nieuwe solo van de maand zal 1 november weer online staan. Met dank aan Bram Wendels voor het indrummen! Tot zover de update, keep on rocking!

 • Het is alweer oktober, dus hoog tijd voor een nieuwe “Soleer Je Deze Maand” op de downloadpagina !

 • Vanaf 14 september gaat de Rockaoke weer van start. Kijk in de agenda voor details en de lokatie’s! Vorige week is er een filmpje gemaakt bij de Aqua 8 Studio om het verschil te laten horen in de buizen die in de KLD versterkers zitten. Het filmpje kan je hier bekijken. Ook vanaf vandaag de nieuwe “Soleer Je Deze Maand” op de downloadpagina. Kijk op mijn youtube kanaal voor alle edities tot nu toe.

 • Jawel, ook SLDM editie Juli staat alweer online ! Aan de Twitterfeed wordt gewerkt :-)

 • Soleer je Deze Maand, editie Juni staat online ! Enjoy !!

 • 11 mei 2013 is het zover: Rocken Tegen Kanker! Een benefietavond om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Diverse Almeerse muzikanten hebben de krachten gebundeld en zal het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. Speciaal voor deze gelegenheid komen de bandleden van Kelly's Vacation bij elkaar voor een kleine reunie met een speciale gastmuzikante. Klik hier voor alle informatie over deze avond. Naast de "solo's van de maand" is na lange tijd het schrijven van nummers ook weer gaan kriebelen. Er wordt nog aan gewerkt, maar de eerste demo versie is te beluisteren op de audio pagina. De komende twee edities van de Rockaoke op 18 mei en 1 juni worden de gitaarpartijen van Rowen overgenomen door Marcel Verkerk Wil je hem in actie zien? Kom dus zeker even kijken! Tot de volgende update of bij één van mijn optredens!

 • Soleer je deze maand, editie Mei 2013 online ! Enjoy, Sander

 • Er staan weer leuke optredens in het vooruitzicht. Zaterdag 20 april zal de Rockaoke in Stairway To Heaven staan en 30 april weer op de Grote Markt in Almere tijdens de laatste Koninginnedag. Mis het dus niet! Ga naar de Agenda voor alle details. Naast de Rockaoke band zoek ik nog een andere band om bezig te zijn met eigen nummers. Helaas was de band waarbij ik auditite heb gedaan te ver weg om er voor 100% te kunnen voor gaan. Een stevige rockband uit Nijmegen en ze hebben net een nieuwe videoclip uit. Bekijk deze via : Burning Paris Op 1 mei zal de nieuwe “solo van de maand” weer online staan, ik kan alvast verklappen dat er een leuke oefeningen in verwerkt zitten met slide’s en tappen. Tot zover, tot de volgende update!

 • Soleer je deze maand, editie April 2013 online ! Enjoy, Sander

 • Het is een drukke maand met veel invalwerk bij verschillende bands. Inmiddels staan alle foto’s en video opname van het optreden in Stairway met de Rockaoke band online. Het optreden in Ahoy tijdens de Tattoo Convention was super om te doen, ook hiervan zijn videobeelden te zien via youtube. Met dank aan Attitude Holland voor mijn kleding! De nieuwe “soleer je deze maand” is bijna klaar en zal 1 april online komen te staan. De producten waar ik met KLD guitar amps een contract mee heb afgesloten zijn te zien op de instrumenten pagina. Op 6 april sta ik met de Live Band Karaoke als vanouds voor één avond weer op de planken. Tot zover, tot de volgende update!

 • Vanaf 1 maart zijn ze er weer: de riffs van de maand. Nu onder de nieuwe naam: “Soleer Je Deze Maand”. Gitaarsolo’s om te leren, techniek te verbeteren en mee te spelen met een backing track. De nieuwste editie staat steeds incl. TAB en MP3 op de downloadpagina. Voor alle films kan je terecht op mijn You Tube kanaal. Wil je ook in het bezit komen van eerdere PDF bestanden met uitgeschreven TAB en de mp3 backing tracks? Stuur dan een mail naar music@sanderhoek.com

 • Deze keer kan ik melden dat ik een contract heb getekend bij KLD amps uit China. De producten die ik voor dit merk ga spelen zal ik binnenkort op de site vermelden! Inmiddels staan ook twee nummers van het optreden met het powertrio op mijn Youtube kanaal. In 2008 en 2009 heb ik elke maand een Riff van de Maand gemaakt, deze komen er weer aan! Hou de site dus in de gaten! Op 10 maart zal ik een optreden verzorgen op de Tattoo Convention in Ahoy, Rotterdam. Meer info via de agenda. Tot de volgende update! Greetzz Sander 05-02-2013

 • Een nieuw muzikaal jaar is weer aangebroken. De twee optredens die ik zou meespelen als invaller bij Gloria Victis zijn goed gegaan. Het was te gek om met ze te spelen. We houden de deur open voor een mogelijke verdere samenwerking in de toekomst. Op mijn YouTube kanaal staan twee films van deze optredens. Deze week is er contact gelegd om te praten over een nieuw endorsement voor gitaar versterkers. Ik hou jullie op de hoogte! Ook zullen deze week eindelijk de opnamen van het powertrio optreden van november 2012 online komen te staan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Tot de volgende update maar weer! Sander. 14-01-2013

 • Het try-out optreden met het powertrio ging goed. De reacties waren positief. Het opgenomen beeldmateriaal zal binnenkort online te zien zijn.De Rockaoke heeft ook dit jaar nog een extra optreden op 23 dec in Uithoorn. Check de agenda voor details. Grtz, Sander 10-12-2012

 • Woensdag 28 nov a.s. zal in de Vorstin (Hilversum) een try-out gegeven worden met een nieuw powertrio.3 ex-leden (bassist Peter, drummer Bram en ikzelf) van Kelly’s Vacation zullen de nummers van “KV” in een nieuwe uitvoering ten gehore brengen en als klap op de vuurpijl ook een heel nieuw nummer voor het eerst live spelen. In de agenda staat alle info voor dit optreden. Ik hoop jullie te zien de 28ste! Grtz, Sander 24-11-2012

 • Hoera, eindelijk is het zover !! Mijn nieuwe website staat online !! Met dank aan Peter Zwart (ex-bassist Kelly's Vacation), hij heeft deze site gebouwd. Er wordt niet stilgezeten natuurlijk. Er zijn nieuwe muzikale ontwikkelingen gestart die ik, zodra het kan, uiteraard zal vermelden op deze website! Grtz, Sander 01-11-2012
facebooktwitteryoutubemyspace